Cleveron 501

Ulkona sijaitseva pakettirobotti päivittäistavaroiden noutoon. 

Cleveron 501 voidaan asentaa eri paikkoihin tuoden kaupan lähemmäksi kuluttajia. Cleveron 501 on itsepalvelunoutopiste pakastimella ja tavanomaisilla lämpötilavyöhykkeillä. Se luovuttaa tilauksia muutamassa sekunnissa, mikä tekee noudosta nopeaa ja kätevää loppukäyttäjälle.

Cleveron 501
Cleveron S2 Cleveron 405
{"type"=>"e_text_video", "class"=>"bg-gray", "content_class"=>"reorder", "contentID"=>"s_1565937835534"}{"type"=>"e_center", "class"=>"bg-blu", "content_class"=>"", "contentID"=>"s_1590394183032"}{"type"=>"e_text_video", "class"=>"bg-gray", "content_class"=>"", "contentID"=>"s_1557839263040"}{"type"=>"e_round-image", "class"=>"", "content_class"=>"reorder", "contentID"=>"s_1557839407772"}{"type"=>"e_info_images", "class"=>"", "content_class"=>"large", "contentID"=>"s_1557839529903"}{"type"=>"e_inline", "class"=>"", "content_class"=>"", "contentID"=>"s_1590410506563"}{"type"=>"e_table-content", "class"=>"bg-gray", "content_class"=>"", "contentID"=>"s_1557855960419"}{"type"=>"e_round-image", "class"=>"", "content_class"=>"", "contentID"=>"s_1565938370952"}{"type"=>"e_round-image", "class"=>"", "content_class"=>"reorder", "contentID"=>"s_1557856168021"}{"type"=>"e_round-image", "class"=>"bg-gray", "content_class"=>"", "contentID"=>"s_1557856363165"}{"type"=>"e_table-content", "class"=>"bg-gray", "content_class"=>"", "contentID"=>"s_1557856685483"}{"type"=>"e_table-content", "class"=>"", "content_class"=>"", "contentID"=>"s_1578587107926"}{"type"=>"e_product_calculator", "class"=>"bg-gray", "content_class"=>"reorder", "contentID"=>"s_1604414114838"}
s_1565937835534

Mikä on päivittäistavararobotti?

Cleveron 501 on ainutlaatuinen robottipohjainen click & collect -ratkaisu, joka on suunniteltu tarjoamaan päivittäistavaroiden noutopalvelua ulkotiloissa eri paikoissa.

Päivittäistavararobotti voi säilyttää elintarvikkeita, kuten vihanneksia tai maitoa, sekä pakastetuotteita, kuten jäätelöä. Cleveron 501:n koon, vähäisten sijaintivaatimusten ja helpon asennuksen ansiosta se voidaan sijoittaa kuluttajille helposti saatavilla oleviin paikkoihin, esim. liikekeskuksiin tai jopa tienristeyksiin. Tämän ansiosta päivittäistavarakauppias voi viedä myymälänsä lähemmäksi kuluttajia ja tarjota nopeaa ja kätevää noutovaihtoehtoa.

Elintarvikkeiden ostaminen verkossa kasvaa nopeasti ja päivittäistavarakaupoilla on tarve päivittää omnikanavaisia strategioitaan ollakseen perillä kysynnästä. 80 % ostajista sanoi ostavansa todennäköisemmin toistuvasti jälleenmyyjiltä, jotka tarjoavat erilaisia käteviä ja joustavia toimitusvaihtoehtoja.

Cleveron 501 tarjoaa uutta toimitusvaihtoehtoa, joka tekee elintarvikkeiden verkkokaupasta halvemman, nopeamman ja helpomman sekä päivittäistavarakaupoille että kuluttajille.

s_1590394183032

Want to know more? Watch our virtual live demo and Q&A!

Watch
s_1557839263040

Kaksi lämpötilavyöhykettä

Cleveron 501 on saatavana eri lämpötilavyöhykkeillä, joilla voidaan säilyttää kaikenlaisia elintarvikkeita jäätelöstä banaaneihin.

Jäähdytetty alue

Kylmävyöhykkeen sisälämpötila voidaan asettaa välille +2 °C...+25 °C (+36 °F...+77 °F). Jokainen asiakas voi valita tarkan lämpötilan tarpeidensa mukaan. 

Pakastinvyöhyke

Matalalämpötilavyöhykkeellä on säädelty lämpötila -18 °C (0 °F). Se mahdollistaa pakastetuotteiden ja FMCG:n säilyttämisen samassa elintarvikerobotissa.

s_1557839407772

Kuinka se toimii?

Asiakas tilaa elintarvikkeet verkosta ja valitsee päivittäistavararobotin ensisijaiseksi toimitustavaksi.

Kuriiri saapuu Cleveron 501 -automaatille ja aloittaa täyttöprosessin.

 1. Yksikön operaattori/kuriiri tunnistautuu käyttäjäkonsolissa
 2. Yksikön operaattori skannaa elintarvikelaatikon viivakoodin
 3. Cleveron 501 lähettää tyhjän laatikon
 4. Yksikön operaattori korvaa tyhjän laatikon skannatulla laatikolla, joka sisältää elintarvikkeet
 5. Asiakas saa puhelimeensa noutokoodin ja viestin, jossa ilmoitetaan tilauksen olevan valmis
 6. Asiakas saapuu päivittäistavararobotille ja skannaa noutokoodinsa käyttäjäkonsolissa
 7. Cleveron 501 näyttää elintarviketilauksen
 8. Asiakas kerää kassit laatikosta, sulkee oven ja lähtee
s_1557839529903

Sijaintimahdollisuudet

Kokonsa ja helpon asennuksensa ansiosta Cleveron 501:tä voidaan käyttää supermarketin vieressä tai se voidaan sijoittaa alueille, joilla vähittäiskauppatilaa on vähän ja se on kallista.

Lähellä supermarketteja

Tarjoa nopea päivittäistavaroiden noutovaihtoehto supermarketin vieressä

Lähiöissä

Vie elintarvikkeiden noutopalvelu lähemmäs asiakkaitasi

Parkkipaikoilla

Asiakkaat voivat ajaa robotin luo, noutaa päivittäistavaransa ja ajaa pois

Kiireisissä kaupunkikeskuksissa

Vie supermarkettisi paikkoihin, jotka eivät ole koskaan aiemmin olleet vaihtoehto
s_1590410506563

Salling Group ja Cleveron 501


Salling Groupin hypermarketketju Bilka oli ensimmäinen yritys, joka otti käyttöön Cleveron 501 -päivittäistavararobotin.

Vähittäiskaupan asiantuntija Flemming Birch totesi, että se saattaa mullistaa päivittäistavarakaupan, sillä päivittäistavararobotit sallivat pääsyn uusiin kaupunkeihin ilman kivijalkamyymälöiden rakentamista, mikä antaa Bilkalle kilpailuedun.


Lue lisää

Coop Estonia ja Cleveron 501

Coop oli ensimmäinen päivittäistavararobotin asentanut ruokakauppaketju Virossa.

”Kapasiteetti on kaksinkertainen ja lastausprosessi on paljon nopeampi tavallisiin päivittäistavara-automaatteihin verrattuna.”

Mait Mäesalu
Verkkokaupan päällikkö, Coop Estonia


Lue lisää

s_1557855960419

Cleveron 501:n edut


Säästää rahaa

Cleveron 501 maksimoi kalliiden vähittäismyyntitilojen käytön varastoimalla eniten paketteja neliömetriä kohti. Se on kustannustehokas tapa tarjota päivittäistavaroiden noutopalvelua alueilla, joilla vähittäiskauppatila on rajallista tai kallista. Cleveron 501 on myös edullisempi vaihtoehto kotiinkuljetuksille, joissa jokainen päivittäistavaratilaus toimitetaan erikseen. Pakettirobotti on itsepalveluyksikkö, mikä tarkoittaa, että loppukäyttäjä ei tarvitse työntekijältä apua päivittäistavaroidensa vastaanottamiseen.

Säästää aikaa

Kiireinen elämäntyyli ja verkkokaupan suosion nousu ovat lisänneet kotiinkuljetusten suosiota. Vaikka tavaroiden toimittaminen suoraan kotiovelle on kätevää, on erittäin hankalaa odottaa kotona kuriirin saapumista. Kiireinen elämäntapa aiheuttaa vähittäiskaupoille epäonnistuneita toimitusyrityksiä, jotka maksavat heille aikaa ja rahaa.

Cleveron 501 on nopea – lastaus- ja noutoprosessi kestää vain muutaman sekunnin. Asiakkaat voivat noutaa tavaransa milloin tahansa, ja yrityksiltä kuluu vähemmän aikaa toimituksiin.

Päivittäistavararobotin paikkaa koskevat vaatimukset ovat vähäiset ja se on erittäin helppo asentaa, jotta voisit aloittaa päivittäistavaratoimitusten automatisoinnin mahdollisimman pian.

grocery lockers scanning block

Se on kätevä

Cleveron 501 perustuu samaan käyttäjäprosessimalliin kuin Cleveronin muutkin robotiikkapohjaiset ratkaisut tarjoten saumattoman käyttökokemuksen sekä myymälätyöntekijälle/kuriirille että loppukäyttäjälle. Kaikki toiminnot tapahtuvat yhdessä käyttäjäkonsolissa – kuriiri voi ladata päivittäistavaratilaukset laitteeseen konsolin kautta ja loppukäyttäjä vastaanottaa tilauksen samasta konsolista.

Käyttöliittymä on sama kuin muissakin Cleveron-tuotteissa, mikä takaa, että se on mahdollisimman intuitiivinen. Kuriirin ja loppukäyttäjän on vain skannattava henkilöllisyystodistus tai tilauskoodi syöttääkseen tai vastaanottaakseen tilauksen.

Tuo sinut lähemmäs asiakkaitasi

Kätevän kokonsa sekä helpon kuljetettavuutensa ja asennettavuutensa ansiosta Cleveron 501 voidaan sijoittaa mihin tahansa, missä on sähköt, internetyhteys ja kiinteä pinta. Sen lisäksi, että pakettirobotti sijaitsee supermarketin vieressä, se voidaan asentaa myös pääteiden läheisyyteen, esikaupunkialueille, liikekeskusten pysäköintialueille, ahtaaseen kaupungin keskustaan, yliopistokampuksille, teollisuuspuistoihin jne.

grocery lockers customer

Muokattava muotoilu

Cleveron 501:n ulkoista muotoilua voidaan muokata asiakkaan tarpeiden mukaan. Robotin sisällä olevat seinät ja mainostilat voidaan merkitä yrityksen visuaalisen identiteetin vaatimuksia vastaavasti; niitä voidaan käyttää lisämainostilana tai suunnitella ympäristöön sopivaksi.

Muokattava ohjelmisto

Cleveron 501 toimii Cleveronin S2-ohjelmistolla, jonka avulla omistaja voi hallita pakettirobottejaan kätevästi. Se on helppo integroida julkisen sovellusliittymän kautta. Cleveron kehittää ohjelmistoa jatkuvasti ottaen huomioon asiakkaan erilaiset tarpeet.

Täysi palvelu

Cleveron on täyden palvelun kumppanisi. Huolehdimme asennusprosessista ja tarjoamme kaikille tuotteillemme huoltoa sekä tukea etänä ja paikan päällä toimivilta tiimeiltämme.

s_1565938370952

Miten se eroaa jäähdytetystä kaapista?

Pienempi jalanjälki

Robottiratkaisut ovat tilaa säästävämpiä kuin pakettiautomaatit. Pakettiroboteissa voidaan säilyttää enemmän paketteja neliömetriä kohti kuin perinteisissä pakettiautomaateissa ja niissä voidaan säilyttää paketteja paljon korkeammalla, koska tavarat toimitetaan yhden käyttökonsolin kautta.

Pienempi palvelualue

Robotiikkapohjaisissa ratkaisuissa on yksi käyttäjäkonsoli, josta kaikki paketit syötetään ja poistetaan. Jäähdytetyissä kaapeissa on puolestaan käyttäjäkonsoli ja erilliset ovet. Loppukäyttäjän on syötettävä noutokoodi, minkä jälkeen ovi voi avautua koneen kauimmaisessa nurkassa. Cleveron 501:n avulla kaikki päivittäistavarakassit menevät sisään ja ulos samasta käyttökonsolista tarjoten kätevän käyttökokemuksen.

Cleveron 501, jossa on 120 laatikkoa, vaatii 20 m² tilaa palvelualue mukaan luettuna. Päivittäistavarakaapissa, jossa on 120 ovea, tarvitaan kaksinkertainen määrä tilaa – 40 m².

Lastatakseen jäähdytetyn kaapin, jossa on 120 ovea, kuriiri joutuisi kävelemään 2 km edestakaisin käyttökonsolin luota. Cleveron 501:n avulla kaikki tilaukset kulkevat yhden käyttökonsolin kautta.

Ergonomisempi

Cleveronin tuotekehittely alkaa tuotesuunnittelusta, ja sillä on merkittävä rooli koko kehitysprosessissa. Ratkaisumme on tehty mukavuutta ja ergonomiaa ajatellen. Cleveron 501:n avulla kuriirien ei tarvitse asettaa raskaita ruokakasseja vaikeasti saavutettaville hyllyille, ja asiakkaat voivat myös noutaa tavaransa helposti. Pakettirobotti on ADA-yhteensopiva, mikä tarkoittaa, että myös vammaiset asiakkaat voivat käyttää konetta.

s_1557856168021

Tekniset tiedot

Enintään
120 laatikkoa
Leveys
2,6 m
Syvyys
7,2 m
Korkeus
3,5 m
Laatikon koko P 600 mm × L 400 mm × K 253 mm

Cleveron 501 on saatavana kahdella eri lämpötilavyöhykkeellä. Cleveron 501 voidaan asentaa erillisenä yksikkönä tai useina vierekkäisinä yksikköinä.

Ohjelmisto

Cleveron 501 käyttää Cleveron S2 -ohjelmistoalustaa. S2 on pilvipohjainen ohjelmisto, joka on helposti integroitavissa mihin tahansa taustajärjestelmään avoimella API-rajapinnalla.


s_1557856363165

Tuki ja ylläpito

Cleveron tarjoaa kaikille tuotteilleen täyden tuen maailmanlaajuisesti. Myynnin jälkeinen tukemme sisältää ympärivuorokautisen valvonnan, varaosat, suunnitellun huollon sekä paikan päällä ja etänä tapahtuvan teknisen tuen. Palvelukumppaneitamme koulutetaan ja sertifioidaan jatkuvasta Cleveronin tehtaalla.

Toteutus

 • Laitteiden asennus
 • Ohjelmistointegraatio
 • Koulutus

Tekninen tuki

 • Etävalvonta
 • Huolto paikan päällä
 • Varaosat
 • Takuu

Järjestelmän parantaminen

 • Yrityksen suoritusarvotiedot
 • Tutkimus & kehitys
s_1557856685483
Etävalvonta

Tukemme sisältää etänä toimivan teknisen valvontapalvelun järjestelmän suorituskyvyn optimoimiseksi sekä seisokkien minimoimiseksi. Teknisen etävalvonnan merkittävin etu on, että sen avulla voidaan havaita ja ratkaista 80 % laitteistoihin ja ohjelmistoihin liittyvistä ongelmista etänä. Se tarkoittaa nopeaa ongelmanratkaisua ja matalia ylläpitokustannuksia.

Huolto paikan päällä

Tukemme sisältää myös maailmanlaajuisen huollon paikan päällä. Paikan päällä tapahtuvan huollon suorittaa sertifioitu kumppanimme asiakkaan kohdemaassa. Cleveron tarjoaa jatkuvaa koulutusta ja huoltoteknikkojen sertifiointia sekä varaosien hallintaa ja logistiikkaa.

s_1578587107926

Jos haluat lisätietoa, soita tai lähetä  sähköpostia

Tarmo Tamm

Sähköpostiosoite: 
[email protected]

Muut tuotteet

Cleveron 405

Cleveron 405

Cleveronin tilaa säästävin pakettirobotti pienikokoisille paketeille ja yrityksille, joilla on pienempiä myymälöitä. Pystyy käsittelemään 20–300 pakettia päivässä.
Cleveron 403

Cleveron 403

Cleveron 403 pakettirobotti pienempien kauppojen sisätiloihin. Robotti voi käsitellä 25–200 pakettia päivässä.
Cleveron 402

Cleveron 402

Laajennettava click & collect -pakettiautomaatioratkaisu. Soveltuu 100–3000 paketin käsittelyyn päivässä.