Cleveron 351

Cleveron 351 on kompakti ulkokäyttöinen pakettiautomaatti, joka sopii pienemmille yrityksille.
Ulkokäyttöinen pakettiautomaatti tarjoaa ympärivuorokautista ihmiskontaktitonta noutopalvelua, jonka avulla yritykset voivat jatkaa myyntitoimintaa myös kivijalkamyymälöiden ollessa suljettuina. Cleveron 351 on helppo asentaa ja ottaa käyttöön, ja se toimittaa tavarat asiakkaille ilman lisäkustannuksia.
Cleveron 351
Cleveron 361 Cleveron 302 – Pakettiautomaatti
s_1596520204413

Onko Cleveron 351 oikea sinun yrityksellesi?


Cleveron 351 on sellaisille pienille ja keskisuurille yrityksille suunniteltu kompakti ulkokäyttöinen pakettiautomaatti, joilla on vakiintunut verkkokauppa.

Cleveron 351:tä voidaan käyttää pakettien, tarvikkeiden, varaosien tai vuokrattujen esineiden toimittamiseen. Sitä voidaan käyttää myös palvelualalla asiakirjojen ja avainten luovuttamiseen.
s_1587637879627

Cleveron 351:n edut

1. Mahdollisuus jatkaa liiketoiminnan kasvattamista

Cleveron 351 on ulkokäyttöinen pakettiautomaatti, mikä tarkoittaa sitä, että se on asiakkaidesi käytettävissä 24/7. Tämä antaa yrityksille mahdollisuuden jatkaa asiakkaiden palvelemista, vaikka fyysiset myymälät tai toimistot olisivat suljettuja. Asiantuntijat ennustavat, että kuluttajakäyttäytyminen muuttuu nykyisen pandemian seurauksena, ja sähköinen kauppa ottaa entistä enemmän vauhtia. Cleveron 351 mahdollistaa pakettien toimituksen kätevästi sekä auttaa yrityksiä varautumaan verkkokaupan jatkuvaan kasvuun.

2. Kilpailuetu

Nykyään suurimmat vähittäiskauppiaat ja logistiikkayritykset käyttävät pakettiautomaatteja. Cleveron 351 auttaa pienempiä yrityksiä erottautumaan kilpailussa. Kuluttajien aika on rajallista ja käytännöllisyys on usein ratkaiseva tekijä ostopäätöksessä. Kun hinta ja tuotteet ovat samankaltaisia, ihmiset valitsevat yleensä nopeamman ja helpomman vaihtoehdon.

3. Nopeampi palvelu

Verkko-ostosten nykyisen nousun myötä pakettiautomaattiverkot ja kuriiripalvelut ovat ylikuormittuneita, mikä on aiheuttanut viivästyksiä ja tyytymättömiä asiakkaita. Cleveron 351 toimittaa tavarat nopeasti sekä tarjoaa saumattoman ostoskokemuksen.

4. Ihmiskontaktiton palvelu

Nykyiset rajoitukset, joita hallitukset ovat asettaneet ympäri maailmaa, eivät todennäköisesti lopu kovin pian. Sopeutuakseen yritysten on mukauduttava ja keksittävä uusia, ihmiskontaktittomia noutovaihtoehtoja. Pakettiautomaatin avulla yritykset voivat pitää asiakkaansa ja työntekijänsä turvassa.

5. Kustannussäästöt

Cleveron 351:n avulla yritysten ei tarvitse käyttää logistiikkayrityksiä pakettien toimittamiseen. Sen sijaan asiakkaat voivat käyttää automaattia tavaran noutamiseen silloin, kun se on heille helpointa.

6. Joustavuus

Cleveron 351 sopii suuremmille ja pienemmille yrityksille ja tarjoaa paljon enemmän käyttötapoja kuin pelkän pakettien luovuttamisen.

7. Helppo asentaa

Pakettiautomaatin voi asentaa yksi henkilö. Automaatti saapuu kokonaan koottuna yksikkönä. Muutaman yksinkertaisen vaiheen jälkeen APM on käyttövalmis.

8. Täydellinen laitteisto- ja ohjelmistopaketti

Cleveron 351 saapuu täysin koottuna ja sisältää tarvittavan ohjelmiston, mikä tekee käyttöönotosta entistä nopeamman. Ohjelmisto ei vaadi kalliita ja pitkiä integraatioita.

9. Skaalautuva

Cleveron 351 voidaan skaalata pakettimäärien kasvaessa. Tämä voidaan tehdä lisäämällä päämoduuliin ylimääräisiä moduuleja.

10. Kätevä itsepalvelu

Cleveron 351 -pakettiautomaattia voidaan hallita verkkopohjaisen itsepalvelualustan kautta, joka auttaa pitämään pakettimääriä silmällä. Alustan avulla yritykset voivat rekisteröidä tilauksia sekä tarkastella kaikkia lähteviä paketteja, kapasiteettia, käyttöä ja muita tilastoja, joita käytetään ratkaisevien liiketoimintapäätösten tekemiseen.
s_1587638279815

Kuinka se toimii?

Cleveron 351 toimii kuten mikä tahansa muu pakettiautomaatti – lähettäjä rekisteröi paketin ja syöttää sen APM:ään, jolloin asiakas saa ilmoituksen ja noutaa tuotteen. Cleveron 351:tä voidaan käyttää itsepalveluympäristön kautta, joka toimitetaan pakettiautomaatin mukana. Yritykset käyttävät sitä tilauskoodien tuottamiseen ja käytön ja kapasiteetin sekä muiden tärkeiden tilastojen seuraamiseen.

Paketit voidaan lisätä kaappiin syöttämällä koodi PIN-näytölle:
 1. Luo tilauskoodi itsepalvelussa
 2. Syötä luotu koodi pakettiautomaatin PIN-näytölle
 3. Aseta paketti automaattiin
 4. Kun ovi sulkeutuu, asiakas saa noutokoodin tekstiviestitse
 5. Asiakas saapuu, kirjoittaa koodinsa PIN-näyttöön ja vastaanottaa paketin

Asiakkaille noutoprosessi on yksinkertainen. Kun kaapin ovi on suljettu, loppukäyttäjä vastaanottaa viestin noutokoodilla, saapuu APM:ään, syöttää koodin ja vastaanottaa paketin.
s_1587640190547
s_1587986787086

Cleveron 351 and DHL Estonia

DHL Estonia oli ensimmäinen yritys, joka otti käyttöön Cleveron 351:n ulkona sijaitsevat APM:t, jotta paketin luovutus olisi mahdollisimman kätevää. Maailmankuulu logistiikkayritys on asentanut kaksi ensimmäisen sukupolven Cleveron 351 -pakettiautomaattia Viron pääkaupunkiin Tallinnaan. Ottaessaan käyttöön ensimmäiset älykkäät automaattinsa kesällä 2019, yritys vahvisti tavoitteensa – rakentaa oma pakettiautomaattiverkosto. Näiden kahden yrityksen kumppanuus alkoi useita vuosia sitten, kun DHL aloitti Cleveronin CollectNet-pakettirobottien käytön.

s_1587641044981

Tekniset tiedot

 Leveys 1 m
  Korkeus2,14 m
 Syvyys Katon kanssa 0,77 m
Kaapin syvyys 0,65 m

Päämoduulissa on 12 ovea ja paikkaa, joihin mahtuu 4 S-, 4 M-, 2 L- ja 2 XL-kokoista pakettia. Pakettien koot (K × L × S):
 • S enintään 12 cm × 36 cm × 60 cm
 • M enintään 20 cm × 36 cm × 60 cm
 • L enintään 38 cm × 36 cm × 60 cm
 • XL enintään 60 cm × 36 cm × 60 cm

s_1587641101710

Asennus


Cleveron 351 -päämoduulin asentaminen on helppoa. Kun APM on asetettu haluttuun kohtaan käsikäyttöisellä pumppukärryllä, pakettiautomaatti on kytkettävä sähköverkkoon.

Sijaintivaatimukset

 • Maa on vakaa, tasainen ja vankka
 • Vähintään 1500 mm huoltotilaa yksikön edessä
 • Ei valokatkaisimia, palopostia tai sähköisiä kytkentätauluja APM:n takana
 • Vesitiivis pistorasia 220 V
 • Oikea sähkömaadoitus
 • Pistorasia on mitattu, testattu ja standardien mukainen
 • Lattiatason ero voi olla korkeintaan 60 mm pakkausterminaalin kytkettyjen moduulien mitoissa

Kuinka se asennetaan?

 • Poista kaappi kuljetusvälineestä
 • Käytä käsikäyttöistä pumppukärryä siirtääksesi automaatin asennussijaintiin
 • Poista pakkaus
 • Tasoita automaatti säätämällä jalkoja
 • Asenna ja kytke virtajohto
 • Asenna ja kytke verkkokaapeli (valinnainen)
 • Toiminnan testaus ja arviointi. Asennuksen viimeistely (puhdistus tarvittaessa)

Aloita ottamalla meihin yhteyttä

Ota yhteyttä saadaksesi lisätietoa sijoitetun pääoman tuottoprosentista, ohjelmistoista, teknisestä tuesta, pilotointiprosessista tai mistä tahansa muusta aiheesta.

 • Vähittäismyynti
 • Logistiikka/Posti
 • Kiinteistö
 • Jakelija
 • Toimittaja
 • Muu

Jos haluat lisätietoa, soita tai lähetä  sähköpostia

Reio Orasmäe

Myyntikumppanuus-päällikkö


Sähköpostiosoite: 
[email protected]
Tel: (+372) 609 1671

Muut tuotteet

Cleveron 501

Cleveron 501

Ulkona sijaitseva pakettirobotti päivittäistavaroiden noutoon. 
Cleveron 403

Cleveron 403

Cleveron 403 pakettirobotti pienempien kauppojen sisätiloihin. Robotti voi käsitellä 25–200 pakettia päivässä.
Cleveron 402

Cleveron 402

Laajennettava click & collect -pakettiautomaatioratkaisu. Soveltuu 100–3000 paketin käsittelyyn päivässä.