Leta 2015 je Walmart objavil novo večkanalno strategijo, namenjeno spodbujanju rasti prodaje z okrepitvijo poslovanja na področju spletnega nakupovanja.

Oglejte si primer

Največji svetovni prodajalec oblačil na drobno uporablja paketne robote s "klikni in prevzemi" strategijo, ki omogoča čim hitrejši in intuitiven prevzem paketov v prodajalnah.Inditex nakupovalno izkušnjo izboljšuje z integracijo prodajaln in interneta, kar izpolnjuje naročnikova pričakovanja.

Oglejte si primer

"klikni in prevzemi" rešitev za Asda spletna naročila, zaradi česar je prevzem paketov v prodajalnah hitrejši in bolj priročen.

Oglejte si primer

Pametni nabiralnik v oblaku za stanovanjsko hišo, ki sprejema pošto in pakete je zasnovan na Cleveron 301 sistemu

Oglejte si primer

CollectNet – skupna programska platforma paketne dostaveCollectNet je programska platforma, ki integrira paketne terminale v deljena in zaprta omrežja. To CollectNet-u omogoča upravljanje paketne dostave za lastnike terminalov, upravljalce in končne uporabnike.

Oglejte si primer

Rešitev podjetja Itella SmartPOST iz Estonije za zadnje korake dostaveRešitev podjetja SmartPOST za zadnje korake dostave s pomočjo Cleveron 302 paketne omarice, je bila razglašena za najbolj pozitivno potrošniško izkušnjo v Estoniji v letu 2017

Oglejte si primer

Mreža paketnih omaric finskega podjetja Posti Group je izvedena s pomočjo Cleveron 302 paketnih omaric

Oglejte si primer

Za dodatne informacije pokličite ali pošljite elektronsko pošto

Edith Väli

E-pošta:  [email protected]