Cleveron S2

leveron S2 je preprosto prilagodljiva programska rešitev, ki se uporablja za delovanje in nadzor vseh Cleveron-ovih proizvodov.

Cleveron S2 omogoča Cleveron-ovim strankam izmenjavo informacij med paketnimi terminali in že obstoječimi informacijskimi sistemi stranke. S2 ima hiter, intuitiven in prilagodljiv uporabniški vmesnik, ki ga lahko uporabljajo kurirji, prodajalci v prodajalnah, vzdrževalci in končni uporabniki.

Cleveron S2
Cleveron 301 - pametna paketna omarica Cleveron 501
{"type"=>"e_round-image", "class"=>"bg-gray", "content_class"=>"reorder", "contentID"=>"s_1540900409548"}{"type"=>"e_table-content", "class"=>"", "content_class"=>"", "contentID"=>"s_1588167042615"}{"type"=>"e_table-content", "class"=>"bg-gray", "content_class"=>"", "contentID"=>"s_1591688031964"}{"type"=>"e_table-content", "class"=>"", "content_class"=>"", "contentID"=>"s_1540900590623"}{"type"=>"e_cleverland_steps", "class"=>"bg-gray", "content_class"=>"", "contentID"=>"s_1542275899693"}{"type"=>"e_table-content", "class"=>"", "content_class"=>"", "contentID"=>"s_1540901118194"}
s_1540900409548

Kaj je Cleveron S2?

Cleveron S2 je glavni sestavni del vsakega Cleveron-ovega proizvoda in omogoča uporabniku interakcijo s samim sistemom. Programska platforma je enostavno prilagodljiva in s tem zadovolji vse potrebe stranke.

Cleveron S2 ponuja mnogo uporabniških funkcij, kar omogoča izvedbo aktivnosti:

  • B2C – funkcije prejemanja
  • C2B – funkcije vračila
  • C2C – funkcije pošiljanja
Cleveron ne uporablja nikakršnih osebnih informacij – stranka sama upravlja komunikacijo s končnimi uporabniki.

s_1588167042615

Kakšna je sestava Cleveron S2 programske platforme?

CleverOffice 

Spletna aplikacija za upravljanje Cleveron-ovih paketnih omaric, obdelavo uporabniških dovoljenj in za upravljanje uporabniškega vmesnika paketnih terminalov.

Uporabniški vmesnik za paketne omarice

Intuitiven in nastavljiv uporabniški vmesnik za zaposlene, kurirje, vzdrževalce, tehnike in končne uporabnike.

S2 integracijski API protokol

Naš integracijski API protokol omogoča preprosto integracijo programske opreme S2 s strankinimi obstoječimi informacijskimi sistemi.

Mobilna aplikacija za kurirje

Kurirska mobilna aplikacija za uporabo s Cleveron 301 pametnimi paketnimi omaricami.
s_1591688031964

Administrativni portal CleverOffice

CleverOffice temelji na oblaku in je administrativna platforma Cleveron-ovega S2, ki se uporablja za upravljanje paketnih naprav na daljavo.

CleverOffice omogoča sledenje delovnih procesov, upravljanje uporabnikov in dovoljenj, upravljanje paketnih naprav in pregled statistike uporabe. Stranke lahko upravljajo s celotno mrežo neposredno iz CleverOffice-a. Spreminjajo lahko tudi obliko in videz uporabniškega vmesnika za naprave.
s_1540900590623

Prednosti Cleveron-a S2

Neprestan razvoj

Razvijmo nove možnosti poslovne uporabe in neprestano posodabljamo programsko opremo z namenom omogočanja čim boljše učinkovitosti, obenem pa težimo k preprostim uporabniškim vmesnikom. Tesno sodelujemo s svojimi strankami, da bi za njihove paketne omarice in robote ustvarili kar se da najboljšo profitabilnost.

Hitro posredovanje

Testna postavitev naprave je lahko opravljena brez kakršnegakoli dela s strani stranke, kar stranki omogoča pričetek uporabe naprave kar se da hitro in učinkovito.
Prilagodljiv

Uporabniški vmesnik se prilagodi zahtevam stranke, tako funkcionalno kot vizualno.

Razširljiv

Cleveron S2 je primeren tako za manjše, kot tudi večje mreže paketnih naprav. Nov paketni robot ali APM se lahko doda, če število paketov narašča.

Nadzor na daljavo in odpravljanje težav

Paketni terminali se nadzorujejo na daljavo in kakršne koli težave s programsko opremo, so odpravljene takoj. Prav tako je Service Desk vedno dostopen v primeru kakršnih koli težav.
s_1542275899693
Pred začetkom nastavljanja paketne naprave s stranko skupaj izberemo primerno integracijo in programske module.
V sodelovanju s stranko podpiramo razvoj integracij
Mi izvedemo namestitev naprave
Ponujamo nadzor in odpravljanje težav
Neprestano razvijamo programsko opremo
s_1540901118194

Preprosto nastavljiv sistem, ki zadosti vsem potrebam strank

Stranka lahko izbere popolno integracijo programske opreme ali pa preprosto testno programsko opremo, ki se lahko uporabi takoj. Cleveron S2 vsebuje že vse potrebne funkcije za kombiniranje z različnimi sistemi.

Testni programski paket

Pri uporabi testne programske opreme razvoj programskega paketa za stranko ni potreben. Potrebujemo le nekaj manjših informacij za hiter pričetek – samo spoznavanje delovanja in pridobitev kod za pakete. Vse informacije so uvožene v Cleveron-ov S2 spletni portal CleverOffice, od koder lahko stranka upravlja celotno mrežo terminalov (administratorski uporabniki, paketne naprave, uvoz in izvoz podatkov o paketih itd.).

Popolna integracija

S popolno integracijo lastnik paketne naprave sam integrira svoj sistem s Cleveron-ovim S2 preko integracijskih API protokolov, kar omogoči izmenjavo paketnih podatkov. Administrativna platforma je lahko Cleveron-ov CleverOffice ali pa strankina obstoječa programska oprema.


Za dodatne informacije pokličite ali pošljite elektronsko pošto

Edith Väli

E-pošta:  [email protected]

Ostali proizvodi

Cleveron 501

Cleveron 501

Zunanji paketni robot za prevzem živil.
Cleveron 405

Cleveron 405

Cleveronov najbolj prostorsko učinkovit robot za manjše poslovne prostore in manjše pakete. Sposoben je obdelati 20-300 paketov na dan.
Cleveron 403

Cleveron 403

Cleveron 403 je notranji paketni robot za manjše prodajalne. Robot lahko obdela 20-200 paketov dnevno.