Niste prepričani, kateri izdelek je primeren za vas?

Preizkusite naš generator rešitev, za iskanje najprimernejše rešiteve za vaše podjetje. Samo izpolnite kratek obrazec in generator izdelkov vas bo usmeril k vašemu izdelku z najboljšim ujemanjem.

Za dodatne informacije se obrnite na nas na
[email protected] 
Zunanji paketni robot za prevzem živil.

Cleveron 501 je mogoče namestiti na različnih mestih in s tem trgovino približati potrošnikom. Cleveron 501 je samopostrežna prevzemna točka z zamrzovalnikom in običajnimi temperaturnimi conami, ki izdaja naročila v nekaj sekundah, s čimer je prevzem hiter in priročen za končnega uporabnika.

Cleveronov najbolj prostorsko učinkovit robot za manjše poslovne prostore in manjše pakete. Sposoben je obdelati 20-300 paketov na dan.
Cleveron 405 je notranji paketni robot, namenjen manjšim trgovinam, kot so prodajalne, bencinske črpalke, podjetja, ki se uporabljajo kot mesta za prevzem ali odlaganje ali kjer so storitve nakupa na spletu in prevzema v trgovini.
Cleveron 403 je notranji paketni robot za manjše prodajalne. Robot lahko obdela 20-200 paketov dnevno.

Cleveron 403 je narejen za podjetja z manjšimi prodajalnami, katerih dnevni promet ne preseže 200 paketov. Cleveron 403 je samopostrežna točka za prevzem "klikni in prevzemi" naročil, kar končnim uporabnikom ponuja večkanalno nakupovalno izkušnjo.

Razširljiva klikni in prevzami rešitev prevzemanja paketov. Primerno za ravnanje z od 100 do več kot 3000 paketi na dan.

Večnamenski trgovci, ki hitro in neovirano dostavijo izdelke, bodo zmagovalci v igri ustvarjanja najboljše uporabniške izkušnje. Enostaven in hiter klikni in prevzaminačin prevzema v trgovini bo še naprej ustvarjal zvestobo kupcev in še izboljševal izkušnjo nakupovanja. Cleveron 402 je najhitrejša in najučinkovitejša rešitev za avtomatizacijo storitve klikni in prevzami v trgovini.

Preberite več
Prevzemni stolp - prva robotizirana rešitev avtomatizacije "klikni in prevzemi" na svetu. Paketni robot je primeren za obdelavo od 50 - 200 paketov na dan.

V svetu hitro rastočega spletnega poslovanja se večkanalni trgovci srečujejo s številnimi izzivi. Med njimi so vprašanja, kako zmanjšati stroške dostave paketov "klikni in prevzemi" v zadnjem koraku dostave in kako povečati večkanalno izkušnjo nakupovanja. Odgovor na te izzive je revolucionarni Cleveron 401.

Preberite več
Cleveron 401 Outdoor je zunanji paketni robot, ki ponuja priročno storitev prevzema paketov
Cleveron 401 Outdoor je vašim strankam na voljo 24 ur na dan, 7 dni v tednu, in zagotavlja brezhibno večkanalno izkušnjo. Zunanji paketni robot lahko namestite pred trgovino, v mestnih središčih, poslovnih četrtih, dostopnih točkah za prevoz ali v stanovanjskih naseljih, tam pa vam služi kot podaljšek vašega podjetja.
Cleveron 351 je kompaktna paketna omarica na prostem, primerna za manjša podjetja.
Zunanja omarica za pakete ponuja 24-urno storitev brezkontaktnega prevzema, kar podjetjem omogoča nadaljevanje prodajnih dejavnosti, tudi če so klasične prodajalne zaprte. Cleveron 351 je enostaven za namestitev in uvajanje ter dostavlja blago strankam brez dodatnih stroškov pošiljanja.
Avtomatiziran sistem paketnih omaric kot rešitev za zadnje korake dostave v maloprodajnem in logističnem sektorju. Primerna za obdelavo 20 - 100 paketov na dan.

Cleveron 302 je bil zasnovan za spletno nakupovanje, od dostave paketov in prevzema, do vračila. Cleveron 302 je rešitev za paketne omarice z modularno zasnovo stolpov in nizkimi stroški vzdrževanja. Z izboljšano ergonomijo in patentiranimi režami za predale za majhne pakete in pisma paketna omarica Cleveron 302 omogoča največjo kapaciteto na kvadratni meter.

Ena izmed prvih pametnih paketnih omaric, ki se upravlja s pomočjo pametnega telefona, na svetu. Primerna za dostavo od 1-100 paketov na dan.
Tako smo paketni omarici odvzeli tradicionalni ekran in vgradili funkcionalnost uporabe oziroma prevzema paketa s pametnim telefonom. To nam omogoči znižanje stroškov izdelave, kot še nikoli doslej.

Predstavljajte si sistem za prevzem paketov, brez dotika, brez ključa, ki potrebuje samo aplikacijo na pametnem telefonu (čeprav obstaja različica z numerično tipkovnico, če bi raje uporabili kodo za prevzem). Ne glede na to, ali prevzamete pošto, recept ali spletno naročilo, Cleveron 301 naredi postopek hiter in brezhiben.

leveron S2 je preprosto prilagodljiva programska rešitev, ki se uporablja za delovanje in nadzor vseh Cleveron-ovih proizvodov.

Cleveron S2 omogoča Cleveron-ovim strankam izmenjavo informacij med paketnimi terminali in že obstoječimi informacijskimi sistemi stranke. S2 ima hiter, intuitiven in prilagodljiv uporabniški vmesnik, ki ga lahko uporabljajo kurirji, prodajalci v prodajalnah, vzdrževalci in končni uporabniki.

Cleveron's solutions are operated by Cleveron's S2 software platform. Cleveron S2 is a cloud-based software, easily integrated with any backend system by Public API protocol.

Cleveron is a full-service partner. We offer full life-cycle support for all our solutions worldwide.
Our support includes remote technical monitoring service to optimize system performance and minimize downtime. The main advantage of remote technical monitoring is that it enables to detect and solve 80% of hardware and software related issues from a distance. It means fast problem-solving and low maintenance costs.

Želite vedeti, kako delujejo Cleveronovi izdelki? Kako se paketi vstavljajo in prevzemajo? Potrebujete več informacij o različnih poslovnih primerih, donosnosti naložbe ali povprečnem uptime? Pišite nam tako, da izpolnite spodnji obrazec in ugotovite, kako lahko rešitve Cleveron dvignejo vrednost vašemu podjetju.

Za dodatne informacije pokličite ali pošljite elektronsko pošto

Edith Väli

E-pošta:  [email protected]