Under 2015 tillkännagav Walmart en ny strategi den allsidiga kanalen, utformad för att öka försäljningstillväxten genom att stärka sina e-handelsföretag.

Världens största modeförsäljare använder en robotbaserad Click & Collect-terminal för paketleverans, vilken erbjuder kunderna ett snabbt och intuitivt självbetjänande avhämtningssystem i butikerna. Inditex förbättrar shoppingupplevelsen genom att integrera butiker och online, eliminerar alla gränser för att uppfylla kundens förväntningar.

En Click & Collect-lösning för Asdas onlinebeställningar, som gör paketavhämtningen i butiken snabbare och bekvämare.

Molnbaserad smart brevlådelösning för flerbostadshus för att förvara post och paket, baserad på Cleveron 301

CollectNet är en mjukvaruplattform som integrerar paketterminaler till delade och icke-delade nätverk. Detta gör det möjligt för CollectNet att tillhandahålla hanteringstjänster för paketleveranser till paketterminalägare, logistikoperatörer och slutanvändare.

SmartPOSTs sista sträckan-leveranslösning med Cleveron 302 paketskåp utnämndes till Estlands mest positiva konsumentupplevelse 2017

Finlands Posti Groups paketskåpsnätverk med Cleveron 302 paketskåp

Börja med att kontakta oss

Kontakta oss för mer information om avkastning på investeringen (ROI), programvara, teknisk support, pilotprocess eller något annat ämne

  • Retail
  • Logistics / Post
  • Real estate
  • Distributor
  • Agent
  • Other

För ytterligare information, ring eller skicka e-post

Jaagup Jalakas

Försäljning


e-post:
[email protected]
Tel: (+372) 609 1671